April.

18-4

I aftes kørte vi i Redcar. efter igår hvor vi vandt med 2 point på hjemmebane mod sammen hold vidste vi at det ville blive en svær aften. Jeg havde dog en meget bedre dag, mine starter fungerede meget bedre og jeg lavede nogle gode heat. hele holdet var dog en klasse bedre end aftenen inden og det lykkedes os at vinde med 12 point på udebane. jeg er meget tilfreds med de 6 point jeg lavede. ikke at 6 er en fantastisk scorer men jeg føler der var flere point at hente hvis jeg ikke havde været uheldig med min placering på banen et par gange så det er et skridt i den rigtige retning og vi kan se at der er mulighed for at det bliver endnu bedre. Nu har jeg en hel uge fri, som skal bruges på at fintune grejet.

jeg scorede. 2+1-1-0-1+1=4+2

17-4

I aften kørte vi i Sheffield, det var en sværd match mod Redcar som vi kun vandt med 2 point i sidste heat. Jeg havde en forfærdelig aften, der var bare ingenting der fungerede for os hverken mig eller mine cykler. i mit sidste heat fik vi en smule fart i cyklen men da jeg prøvede at kører forbi en kører til en første plads i heatet væltede han og jeg blev udelukket. jeg mener ikke selv at dette var retfærdigt men dommerens afgørelse er desværre den der tæller. heldigvis har vi et nyt løb i morgen.

jeg scorede 0-0-EX

14-4

Igår skulle jeg have kørt i Newcastle. desværre måtte jeg melde afbud grundet sygdom, dette er jeg utrolig ked af men jeg var ikke i stand til at kører og der er en lang sæson foran os så det er bare at få kræfterne tilbage til næste løb som er på torsdag hvor vi kører hjemme mod Redcar.

8-4

Så er de første løb blevet kørt og det har været en hård kamp. grundet det dårlige vejr har vi ikke fået trænet så meget som vi gerne ville, dette har gjort at der har været den del små problemer der har gjort jeg har måtte udgå fra en del heat. Dette er ikke noget vi er tilfredse med og det er noget vi arbejder hårdt på at lave om op.

Første løb blev kørt i Scunthorpe. det var ikke en god aften for os, jeg var langt fra skarp ved startsnoren og vi bøvlede med cyklerne hele dagen.

Jeg scorede 0,0,1,1 = 2

Heldigvis vandt holdet.

Vores første hjemmeløb gik en smule bedre jeg udgik fra 2 heat men det posetive vi tager med var at de heat jeg kørte fik jeg 2 heat sejr ud af så vi har bestemt fundet noget fart over vinteren. Holdet vandt også en ret klar sejr.

jeg scorede EX,2+1,3,dnf.= 5+1

Der var dog ikke meget tid til at tænke over aftenens resultat. turen gik nemlig direkte til lufthavnen hvor jeg fløj til Danmark næste morgen, her pakkede vi den danske bil og kørte direkte til Polen hvor der var træning med min polske klub hele weekenden. her var der et par træning løb internt på holdet som gik godt for mig.

Marts

25-3

Så er sæsonen så småt ved at være over os, I sidste uge var jeg I Polen. Der var træning og presentation med min nye klub Pila. Her havde vi mulighed for at kører mine danske cyker ind og få alt justeret inden sæsonen for alvor går igang herhjemme. Desværre var vejret ikke med os og det blev kun til en dags træning ud af 3. Vi fik dog testet lidt småting og fik begge cykler til at spille som vi ville have dem til ,så selv om det var en lang tur var den bestemt ikke spildt.

Jeg fløj direkte til England fra Polen. Her havde vi træning og pressedag med min engelske klub Sheffield. Desværre blev dette også aflyst grundet regn. Hvilket er super ærgeligt da jeg ikke har fået kørt så mange omgange som jeg gerne ville, men vejret har ikke været til det selv om vi har rejst rundt I det meste af Europa for at få kørt. Vi har dog en god fornemmelse og grejet føles godt men vi får færst nogle egentlige svar når vi begynder at få nogle løb.

5-3

Så er jeg kommet hjem fra England, De sidste uge blev brugt på at få mit grej til Engalnd. Der blev også mulighed for at få en dags træning. Dagen blev brugt på at kører mit engelske grej til og få banket rudsten ud af kroppen efter en lang vinter. Alt føles godt og det var super fedt at være på en cykel igen.