Marts 2013

30. Marts

Fredag den 29. marts var det endelig blevet tid til, at skyde sæsonen rigtigt i gang. Leicester skulle møde Scounthorp på udebane. Simon havde en rimelig aften og scorede 4+1 point. Leicester tabte desværre 44-46.

Lørdag var det så blevet tid til Leiceters første hjemmematch, og den var mod Sheffield. Banen var noget medtaget af det seneste dårlige vejr i England, og specielt den røde start var utrolig dyb, og denne startplacering havde Simon to af denne aften. Men på trods af den svære bane, havde Simon en rigtig god aften og fik kørt 8+2 point ind på kontoen. Leicester var i det første lange stykke tid af matchen bagud med 6 point, men det lykkedes holdet at vende det til en sejer på 47-43.

Allerede søndag skal Simon i aktion igen, denne gang er han lånt ud til sin gamle klub Workington. Simon ser frem til endnu en gang at trække i Workington-vesten, og håber da også på en god pointhøst, selvom det bliver en svær match mod Newcastle.
– Mai

19. Marts

Så er sæsonen så småt kommet igang. Planen var at bruge de to første uger i marts på at få en masse heat i kroppen, og få grejet kørt ind. Desværre gjorde det dårlige vejr i England det svært at få trænet, men det blev til fire gode dage. Løbet der skulle køres lørdag den 16. mats, blev desværre også aflyst, og Simons første løb bliver nu den 29. marts på udebane mod Schunthorp. Det havde været rart med et testløb inden, det for alvor går i gang, men vejret gjorde desværre dette umuligt.
– Mai

6. Marts

Så er tre dages træning veloverstået. Søndag trænede Simon i Scounthorp, og de sidste to dage på den nye bane i Leicester. Simon udtaler:

Træningen er gået rigtigt godt. Efter søndagens træning i Scounthorp, var der lige lidt små justeringer på cyklerne, men efter de sidste to dage, er alt på plads. Det var bare så dejligt, at komme igang. Benet skulle jo også testes efter vinerens hårde genoptræning, og heldigvis gav det ingen problemer, og jeg trænede helt uden smerter.
– Simon