Juli 2014

D. 07/07-2014

WOW- en aften på kontoret Simon havde!!

I går gæstede Simon for Newcastle, hvor de kørte mod Plymouth. Det blev til en fantastisk aften for både Newcastle og ikke mindst for Simon. Cyklen havde masser af fart og Simon havde fået sine starthandsker på. -Ja der var faktisk ikke meget at pege fingrer af, pånær et enkelt heat.

Simon havde en travl aften, hvor det blev til flere dobbeltheat og samlet 6 heat. Newcastle vandt matchen overlegent 61-34 over Plymouth.

Simon scorede: 1+1,3,2+1,0,2+1,2+1 = 10+4 Point.

På onsdag går turen til Scunthorpe, hvor Simon og resten af holdet fra Sheffield får en svær match I vente, men vi krydser fingrer for at Simon kan fortsætte den gode stil fra i går, og at Sheffield i sidste ende kan trække det længste strå og hive en sejr med sig hjem.

-Susanne

D. 05/07-2014

I torsdags skulle Simon køre på sin hjemmebane, Sheffield I England, hvor de skulle køre imod Rye House. Efter der er kommet nye snit på holdet, er Simon nu rykket op fra reservepladsen til at være 2’er på holdet. Det bliver selvsagt til nogle lidt mere hårde heat, men trods det, fik bade Simon og hele holdet en god aften. En længe ventet sejr blev det til Sheffield, og en komfortabel en af slagsen. Holdet vandt 52-38 og kunne dermed hive 3 point til sig.

Simon havde fortsat god fart i cyklerne, men kæmper desværre stadigvæk lidt med starterne.

Simon scorede: 1,1+1,2+1,0 = 4+2 Point.

Dagen efter skulle holdet køre på udebane mod Scunthorpe, men pga. regn blev matchen udsat til onsdag d. 9/7-14. Næste macth for Simon bliver i morgen, søndag, hvor han skal gæste for Newcastle imod Plymouth.

-Susanne