Februar 2013

17. Feb.
Så nærmer sæsonen sig, og alt er så småt ved at være på lads. 6 cykler er bygget op, nye dragter og cover er kommet hjem, og de sidste ting vedr. bilen er ved at blive lavet. Jeg har arbejdet med mit sevile job de sidste fem måneder, og haft travlt med at få formen helt i top. Jeg har også arbejdet hårdt for at få styrken helt tilbage i mit brækkede ben, og det er går rigtigt fint.

Med hensyn til England, er der også godt nyt. Leicster, den klub jeg var lånt ud til sidste år, og som jeg også har skrevet kontrakt med for 2013, viste pludselig interesse i at købe mig fri af min nuværense kontrakt med Kings Lynn. Det betyder da rigtigt meget for mig, at de på den måde viser, at de tror på mig i de kommende år, og at de vil bygge videre på vores allerede fantastiske samarbejde. Dette betyder også at jeg ikke længere vil være bosiddende i Kings Lynn, men skal bo, og have værksted hos en privat.

Torsdag den 28/2 pakker jeg alt grejet, og drager endlig til England. Søndag den 3 marts er der træning i Scunthorp, og den 4 og 5 marts træner jeg intensitivt i Leicester. ugen efter tager jeg igen 3 dage til England for yderligere træning, og lørdag den 16 marts skydes sæsonen rigtigt igang med testmatch hjemme mod Coventry. En lidt hård træningsmatch, da Coventry ligger i den bedste række i England, men al træning er vigtig her først på sæsonen.
– Simon