April 2016

D. 21. april
Torsdag den 21 april skulle vi kører på hjemmebane mod Peterborough.
jeg havde en rigtig skidt aften med en punktering og en motor der gik i stykker var det langt fra min aften. det er træls med sådan et løb når starten på sæsonen har været så god men sådan er det desværre en gang imellem. jeg lavede 1+1 på aftenen.

Lørdag skulle jeg gæste for Berwick på deres hjemmebane.
her havde jeg en rigtig god aften. det var rigtig lækker med et ekstra løb det har været meget start stop, her i starten med alt det dårlige vejr så jo flere løb jo bedre. jeg lavede 9 point.

Søndag skulle jeg igen kører for Redcar denne gang i Glasgow.
Her havde jeg en helt kanon dag. det er en bane jeg har blandede følelser for, jeg har både kørt gode løb og endt i ambulancen deroppe. Mine starter virkede helt perfekt og det gør det meget nemmere når man kommer ud foran. jeg lavede 10+4. Og blev topscorer.


D. 11. april-
Torsdag den 7. April skulle sæsonen for alvor gå igang på hjemmebane, mod Workington i den engelske liga cup. desværre måtte dette løb aflyses grundet voldsom regn. det har været en svær start på sæsonen med alle disse aflysninger, men vi håber snart vejret bliver bedre og vi begynder t komme ind i en rytme med flere løb om ugen.

lørdag den 9. April. skulle vi så køre på udebane i Workington, igen i liga cuppen. her var vejret heller ikke for godt da der både kom slud og sne inden og efter løbet. Banen holdte dog fornuftig til den meget vand og det var muligt at gennemføre løbet. Jeg startede godt med en heat sejr. desværre bøvlede jeg lidt med mine starter i de efterfølgende heat , dette gjorde jeg smed et par dumme point. Vi fik dog løst disse problemer med opsættet som aftenen skred frem og vi fik sluttet rigtig godt af. Desværre tabte holdet på udebane, men jeg havde selv en fornuftig aften igen med 8 point.

Det har været en rigtig god start på sæsonen for mig personligt, og det er fedt at se det hårde arbejde over vinteren ser ud til at bære frugt.
Næste løb bliver på torsdag den 14. April på hjemmebane i Redcar.


D. 5. april-
Torsdag skulle vi kører det andet løb på hjemmebane, desværre var vejret ikke med os igen og det blev aflyst grundet kraftig regn.

Lørdag kørte vi på udebane i Berwick.
Holdet tabte desværre men jeg havde en okey aften. Lidt problemer i de første heat med cyklen kostede mig et par point men efter det var det en god aften for mig personligt.
jeg lavede 5+1.

Søndag kørte vi i newcastle som er min gamle hjemmebane. det er en svær bane at komme til som udehold og vi tabte desværre stort men igen havde jeg en super aften og jeg blev holdets topscorer med 12+1.

Alt i alt har det været nogle rigtig gode test løb for mig. der har været lidt småting med cyklerne men jeg synes vi har rigtig god fart i cyklerne. Vi har arbejdet lidt med mine starter som ikke helt har været der hvor vi vil have dem til men det så ud til at virke i Søndags så vi ser frem til Torsdag hvor sæsonen for alvor starter.


D. 1. april-
Så kom sæsonen igang i England.
Torsdag havde vi første løb på min nye hjemmebane i Redcar. Banen var meget tung og våd men jeg synes vi fik det bedste ud af det. Jeg lavede 2-1+1-0-2+1 = 5+2
Holdet vandt matchen så det var en super start på hjemmebane.

Lørdag skulle vi kører i Berwick. Desværre kom vi ikke ud at kører da der kom meget vand i timerne op til løbet.

Allerede i denne weekend har vi 3 løb så nu går det for alvor igang.